Pagalbos prašymai

2% nuo gyventojų pajamų mokesčio parama

Paieška  Vartotojai  Taisyklės 
Uždaryti
Naudotojo vardas:
Slaptažodis:
Pamiršote slaptažodį?
Registracijos data
Prisijungti

Pages: 1 2 3 4 5 ... 14 Next
Atsakyti
RSS
Pagalbos prašymai, Pagalbos prašymai ir atsakymai į prašymus
sweiki,norėčiau paklausti ką daryti jej mano katė šnypšia,sisioja vos tik išvydus mano vaikiną...kaip tai pakeist? arba kas jai yra?
nieko jai nera, gal ji ta jusu vaikina pirmakart mato ir jo bijo, todel tokia ir reakcija... arba jis ja yra nuskriaudes, tai tuoj ir i batus pasisios ...
Sveiki, manau cia is pavydo, kad ne visas demesys beskiriamas jai. Apsipras
Sveiki, pries 3 dienas radome paaugusi kaciuka(amzius mazdaug 6 menesiai)tikriausiai buvo pamestas ar ismestas, nes tikrai elgesi kaip naminis, vaiksto i tualeta, begalo megsta zmoniu draugija, siuo metu gydome ji nuo ivairiu zarnyno ir odos parazitu. Deja negalime ji laikyti namuose ilga laiko tarpa nes jau turime suni ir kate, ar galetume priimti ji pas save arba padeti rasti jam nauja seimininka?
labadiena,

As esu Emilija man 12 metu. Norejau paklausti vieno dalyko. Kad butu aiskiau papasakosiu viska nuo pradziu. Mano mama gatveje rado kaciuka. Net idejau video http://tinypic.com/player.php?v=v8d2co&s=5 Jis buvo tiesiog gyvybe musu namuose. MEs visi labai ji mylejom jis buvo prisirises ir labai meilus. Bet jis labai sirgo uzpraeita sestadieni 6h jis uzgeso. Buvo baisiai skaudu veterinarai negalejo niekuo pagelbeti.
As jau siek tiek apsipratau, bet mama ne. Todel sv. Kaledu proga noreciau jei padovanoti SVEIKA kaciuka, kad viskas nepasikartotu ir kaip tik pamaniau apie jus. Susidare ispudis, kad jus gyvunais labai rupinates ir mano klausimas toks:
Ar galima butu man (vaikui) vienai pasiimti kaciuka, nes noriu, kad tevai apie tai nezinotu. TIKRAI leistu ir priimtu, bet tam reikia atnesti tiesiai i namus smile:D. Tai ar butu galima?
Emilija,turi buti tikra ar mama gales priimti nauja kaciuka,nes po tokios netekties labai sunku pamilti nauja kaciuka,kai sirdy dar temyli savo uzgesusi drauga.o,kad greiciau tau atrasytu,parasyk i pifas pasta.
mama sutiks tik reikia parnesti tiesiai i namus smile:D beje jusu pasto neradau... ggal galetumet parasyti :)
Daydream wrote:
mama sutiks tik reikia parnesti tiesiai i namus beje jusu pasto neradau... ggal galetumet parasyti :)

Sveika, Pifas.lt kontaktai yra čia smile;)
sveiki.mums labai reikia pagalbos,gal galit paaukot,kiek kas galit. Radom ismesta LABAI PROTINGA,KALITE,KURI NEGALI VAIKSCIOT.JAI TRUKIE REISCIAI,REIKIA OPEROT. OPERACIJA DARO TIK KAUNE,KURI BRANGIAI KAINUOJA,PATIS NEGALIM TIEK SUMOKET. PRASOM GERU ZMONIU PRISIDET PRIE VARGSIOS KALITIES BEDU,NESINORI JA SKRIAUST,JAU IR TAIP PATIRE SEIMI NINKU ISDAVISTE. JAI KAS GALIETU PADET NIRS PO LITA,BUTU KALEDU STEBUKLAS,GIVYNIELIUI. IS ANKSTO DEKOJAM... SASKAITOS NMR. LT267044000404613599 DAUGIAU INFO RASIT.VILNIAUS LESES PUSLAPI. TEMA PAVADINTA RASTA VIDURIO AZIJOS AVIGANE.. NELIKIT ABEJINGI,TAM PADARELIU.MES KARTU GALIM JA ISGELBET
Mielieji, pirmiausiai noriu pasveikinti su Naujais Metais Jusu kolektyva ir palinketi stiprybes, kantrybes ir begalines meiles, o gyvuneliams - stiprios sveikatos, jaukiu namuciu ir geru seimininku.
Rasau Jums, nes nezinau kaip padeti gyvuneliams, kuriuos ruosiamasi sunaikinti. Mano vyro darbovieteje (Antakalnio g. 124, ligoninės teritorijos garaze)gyvena priglaustas suo Baksas ir katyte. Suo Baksas yra visu darbuotoju mylimas, to kiemo seimininkas. Katyte ten irgi daugelis myli ir maitina. Bet katyte nesterilizuota ir siuo metu turi keturis vaikucius: grazuoli juoda Murzika ir Ryzika is pirmos vados ir dvi rainas katytes is antros vados. Rainiukes dar visai mazos, bet jau begioja paskui mamyte. Vyras pasakoja, kad tuos visus kaciukus ruosiamasi sunaikinti. Todel ir rasau jums su prasymu, kad padetumet surasti jiems tikrus namucius. Musu namuose jau yra is to paties kiemo priglausti du gyvuneliai: kalyte Irta ir katyte Murka. Kitiems padeti negalim, neturim galimybiu, bet ir likimo valiai palikti nesinori. Jie tikrai labai mieli gyvuneliai, puku kamuoliukai, gal but kam nors bus tikra paguoda. Juk jie taip moka uzjausti ir isreiksti padeka savo svelniais prisilietimais. Buciau labai dekinga. Rima.
neseniai isigyjau suniuka. ir dabar jam pradejo baisiai dvokti is nasru, jis laizosi(beveik grauzia) savo kojytes, ant odos atsirado isberimu. seriu geru edalu, duodu vitaminus. patarkite, del ko visa tai gali vykti ir ka daryti?
Egle priezasciu gali buti daug o seip tai pagrindines yra arba blusos arba gribelis. taipat daznai pasitaiko jog veisliniai sunys (ir ne tik) buna alergiski pvz mano anglu buldogus buna isberia nuo tam tikro maisto (dazniaisei kokio tevo duoto saldumyno) tada sunekai kencia mano jam skirta dieta dazniaisei tai paprasciausias lietuviskais sunu edalas kuris beje jiems nelabai patinka, bet tai padeda bent jau maniskiems :) na del dvoko is burnos tai zinok nezinau...
Egle, rasiau Jums i e-mail. Manau suniukui reikia gydyti burnyte. Nurodysiu Jums gydytojos Birutes tel.:861436823 is Rekso klinikos Papilenu 3. Ji galetu Jums patarti telefonu arba turetumet nuvykti pas ja su suniuku apziurai. O ar suniukas is Pifo? Neseniai padovanojome Eglei, bet gal tai malonus sutapimas:) Sekmes! Parasykite
Laba diena.
Kreipiuosi į jus dar kartą su prašymu. Pirmą kartą jums rašiau 2008 m. gruodzio 30 d. dėl kačiukų esančių ligoninės garažo teritorijoje Antakalnio g. 124. Tik labai gaila, jokio atsakymo negaunu iki siolei. Gal būt aš ką nors ne taip padariau, bet savo pirma laiškelį matau tarp kitų pagalbos prašančių laiškų. Mielieji, tuos kačiukus tikrai sunaikins, o jie tokie gražūs.
Rimteloc wrote:
Laba diena.

Kreipiuosi į jus dar kartą su prašymu. Pirmą kartą jums rašiau 2008 m. gruodzio 30 d. dėl kačiukų esančių ligoninės garažo teritorijoje Antakalnio g. 124. Tik labai gaila, jokio atsakymo negaunu iki siolei. Gal būt aš ką nors ne taip padariau, bet savo pirma laiškelį matau tarp kitų pagalbos prašančių laiškų. Mielieji, tuos kačiukus tikrai sunaikins, o jie tokie gražūs.

Sveiki,

Tokiu atveju Jus turetumete paskambinti.
Rima, dėl tų kačiukų ligoninės garažo teritorijoje Antakalnio g. 124- vienam iš jų atsirastų vieta mano namuose, nes kaip tik ieškome mažos katytės :) gal galėtum paskambinti- susitartume mano tel. 8~618 89807.
PADĖKIME IŠMESTAM KATINĖLIUI

Aš gyvenu Biržuose, bet mane labai sujaudino tai, ką papasakojo mano sesuo, gyvenanti Radviliškyje, kuri gavo “naujametinę dovanėlę”. Taigi, sausio 1d. viename daugiabučių prie durų buvo paliktas katinėlis. Nežinau kas tai padarė, bet manoma, kad tai buvo vaikas. Kas paskatino jį tokiam žingsniui? Ar jau dabar jis šaltas, bejausmis, ar jį privertė tėvai, kurie net nepagalvoja, kad tokiu savo elgesiu žaloja vaiką. Kaip sakoma, lazda turi du galus, ateis laikas, ateis ir atpildas. O dabar reikia pagalvoti apie tą vargšą padarėlį, kuris negali suprasti kuo prasikalto, kad paliktas vienas likimo valiai. Juk gyvūnėliai labai prisiriša prie žmogaus, jie jį myli nesavanaudiškai, nežiūrėdami ar jie vargšai ar turtingi, gražūs ar ne, jauni ar paliegę, jie myli, tiesiog myli juos. O dabar? Ką daryti dabar, kai už lango speigas? Išmesti į gatvę gali tik beširdis, o sesuo pati augina du priglaustus katinėlius, taigi bute nėra tiek galimybių kaip nuosavame name. Kreipiuosi į Jus mieli Radviliškio gyventojai, aš tikiu, kad yra gerų žmonių, mylinčių gyvūnus ir galinčių padėti. Juk gyvūnėlis pats nepasirinko benamio, beglobio gyvenimo, tai nulėmė bejausmiai, beširdžiai žmonės. Būkite supratingi, atverkite savo namo ar buto duris ir patikėkite, gyvūnėlis jums atsidėkos savo švelnumu, ištikimybe.
Jeigu norėsite priglausti tikrai mielą, draugišką, norintį prisiglausti ir pažaisti, tvarkingą kačiuką, paskambinkite (8 422 20596 arba 8-604-05386).
Labai labai prašau, būkime gailestingesni ir švelnesni.
Pagarbiai

Jule
Sveiki, persiunciu gauta laiska.

Gal zinote kas noretu priglausti suaugusia 4 metu labradore. Jos seimininkas
zuvo avarijoje, giminaičiai atveze i klinikas užmigdyti. Labai grazi ,
protinga, priziureta, sutvarkyta. Gaila sveiko ir grazaus suniuko.
Paklausinekit pazystamu ir parasykit man.

Pagarbiai,

Neringa Valavičienė,
Valstybinė gyvulių veislininkystė s priežiūros
Tarnyba prie ŽŪM
Gedimino pr. 19, LT-01103, Vilnius
Tel.: 8 52 391 293
Laba diena Egle,
Dziaugiuosi, kad atsiliepet i mano prasyma. Siandien arba rytoj as jums paskambinsiu.
Laba diena...

Galbut kazkas gales man padeti.... Turime Siamo katina... Jis sterilizuotas, priziuretas ir tvarkingas, jam beveik du metai.... Namuose atsiradus mazam vaikuciui,katinui truksta musu demesio.. Vaikutis labai persekioja katina ir tampo ji... Taigi gaila kaciuko..... Tikrai mes ji mylime, bet sunku ziureti, kad jis skriaudziamas..... Gal kazkas galetu ji priglausti? Jei ka mano telefono numeris yra 867020707....

Atvaizdas
100_283511.jpg (33.04 Kb) [ Atsisiųsti ]
Simona wrote:
Laba diena...

Galbut kazkas gales man padeti.... Turime Siamo katina... Jis sterilizuotas, priziuretas ir tvarkingas, jam beveik du metai.... Namuose atsiradus mazam vaikuciui,katinui truksta musu demesio.. Vaikutis labai persekioja katina ir tampo ji... Taigi gaila kaciuko..... Tikrai mes ji mylime, bet sunku ziureti, kad jis skriaudziamas..... Gal kazkas galetu ji priglausti? Jei ka mano telefono numeris yra 867020707....

Sveiki,

Tokie katinukai dažniausiai ilgai neužsibūna. Jums reik įdėti savo augintinį į dovanojamus gyvūnus ir labai greit atsiras žmonių kurie būtent tokio katinuko ieško. Tiesiog būkite atsargus, kad nepakliūtu gyvūnas į perpardavinėtojų rankas. Kai dovanosite paprašykite, kad leistu domėtis tolimesniu gyvūno likimu ir net ji aplankyti, tada busit ramus, kad žmonės tikrai pasiima geriems tikslams, kaip šeimos draugą.
Sveiki S arba Neringa,

Rasau del labradoro kalytes. Cia raso Goda, is pifas.lt. Man del tos kalytes susiklosciusios situacijos skambino net keli zmones.
Bet veliau pranese, kad ji surado namus. Jei vis dar ne-tikrai reikia ja gelbeti.

Duokite zinoti tiksliai situacija,.

Aciu,
Goda
Pifas.lt
Dziugu girdeti, kad labradorei pavyko rasti namus. As nieko nezinojau apie ta situacija tiksliai, tiesiog gavau laiska ir patalpinau ji cia. Tikejausi, kad geri zmones atsiras.
Redaguota: S. - 15.01.2009 17:42:50
Labai noriu padekoti Ilonai, kad rekomendavo mūsų kačiuką.... Jau šendien jis išskris i naujus namučius.... Tikiuosi ten juo gerai pasirūpins.....
Sveiki, gal žinote kam reiketu šunelio? atsitiko tokia situacija, turejom kieme buda bet nebeturejom sunio, viena diena atejo kale, ilindo i buda ir atsivede suniuku. 2 jau radau namus, dar trys liko. Jiems 5 savaitės, neaugs dideli, iki keliu.Yra rudas berniukas, juoda ir ruda mergaites. jei kam nors prireiktu semos draugo ar sargo rasykite purciuke@yahoo.com
Pages: 1 2 3 4 5 ... 14 Next
Atsakyti

Skaito temas Forume per paskutines 10 minučių viso lankytojų: 1 Laura Kaukaitė

Atsakymų forma

Pranešimo tekstas*
8) :L :{ ^*^ :-( :-[ :D :-{ [} ;) :O :=] :] [:) :! :$ :X :q :& [hm] [= 8[ &) (x) (s) (z) (w) (t) *^ 0)
Apsaugos kodas nuo automatinių pranešimų
Įkelti nuotrauką šiam pranešimui: