Sveiki visi!!! Rasau Jums is nauju savo namuciu :) Buvau likes paskutis sunytis is mamos Kucios vados. Labai smagiai kartu su ja leidome
laika, kol vakar (2010-02-03) mane i naujus namucius pasieme dvi naujos seimininkes. Pavadino mane GORDZIU (Gordis). Kelione buvo labai ilga, vaziavome i kita mietso gala! Bet as kaip tikras vyras viska istveriau :) Kartais prisiminus mama pacypiu, uz laido grazima gavau barti, bet as nensuleidau,
aplojau kaip reikiant mane barusia seimininke. Pirmoji naktis praejo ramiai, miegojau kaip uzmustas.
Tikiuosi man cia bus smagu, jau turiu begale zaislu, kramtuku ir silta dyyydeli minksta raudona pleda :)
laika, kol vakar (2010-02-03) mane i naujus namucius pasieme dvi naujos seimininkes. Pavadino mane GORDZIU (Gordis). Kelione buvo labai ilga, vaziavome i kita mietso gala! Bet as kaip tikras vyras viska istveriau :) Kartais prisiminus mama pacypiu, uz laido grazima gavau barti, bet as nensuleidau,
aplojau kaip reikiant mane barusia seimininke. Pirmoji naktis praejo ramiai, miegojau kaip uzmustas.
Tikiuosi man cia bus smagu, jau turiu begale zaislu, kramtuku ir silta dyyydeli minksta raudona pleda :)
Redaguota:
- 04.02.2010 11:21:15

Gyvena jis puikiai, jau susipazino su "ibroliais", dviem katinais, kurie gyvena pas
Edam viska, isrankimu nepasizymi :)

O nuotraukyteke matosi, kaip Gordis ziuri, kai ka blogo buna padares..ir kaip galima nat jo pykti...
Supazindinom su katinais, kurie pas tevus gyvena..nelabai ta pazintis pavyko
Gavo mazius keli smugius letena su isskleistais nagais
Nepripazysta jo nors tu ka, o jis nori draugauti
ir kokio dydzio jis zada augti 
Mesos mazai eda, nebent vistiena, dievina krabu lazdeles ir visas darzoves
turi įprotį nutempti kojines nuo radiatoriaus ir poto tenka ieškoti kur jos
:)
pasiruose eit i lauka