ExKuciukas

2% nuo gyventojų pajamų mokesčio parama

Paieška  Vartotojai  Taisyklės 
Uždaryti
Naudotojo vardas:
Slaptažodis:
Pamiršote slaptažodį?
Registracijos data
Prisijungti

Pages: 1 2 Next
Atsakyti
RSS
ExKuciukas, Naujas mano vardas - Gordis
Sveiki visi!!! Rasau Jums is nauju savo namuciu :) Buvau likes paskutis sunytis is mamos Kucios vados. Labai smagiai kartu su ja leidome
laika, kol vakar (2010-02-03) mane i naujus namucius pasieme dvi naujos seimininkes. Pavadino mane GORDZIU (Gordis). Kelione buvo labai ilga, vaziavome i kita mietso gala! Bet as kaip tikras vyras viska istveriau :) Kartais prisiminus mama pacypiu, uz laido grazima gavau barti, bet as nensuleidau,
aplojau kaip reikiant mane barusia seimininke. Pirmoji naktis praejo ramiai, miegojau kaip uzmustas.
Tikiuosi man cia bus smagu, jau turiu begale zaislu, kramtuku ir silta dyyydeli minksta raudona pleda :)

Redaguota: Vita Merkelyte - 04.02.2010 11:21:15
ojei kaip saldžiai mažius miega smile[}
Fantastika, koks miego saldumas:)
Mielasis, žavusis mažyli storuliuk, ilgo ir laimingo tau gyvenimo. Kas gali būti gražiau už tokį miegantį stebuklėlį. Ačiū visiems, kurių dėka mažylis pasiekė SAVO namus. Miglei (LGGD), kuri pirmoji pranešė apie taksytę su vaikučiais, Rūtai, kuri padėjo, kad jie kuo greičiau išeitų iš tos baisios vietos, Ilonai, kuri sutiko juos priimti, Linutei ir Algitai, kurios jais rūpinosi ir augino.
ziuriu - sypsosi jis sitoj nuotraukoj, gera maziui :)

istvermes jums ir, zinoma, begales dziugiu akimirku :)
Kokia grazi nuotraukyte - tikras kudikelis..toks saldut saldutelis :)
vaj koks laimingas jau ... :)
sekmes.
Jau daugiau kaip trys savaites Gordis pas mus smile(x) Gyvena jis puikiai, jau susipazino su "ibroliais", dviem katinais, kurie gyvena pas
tevus. Nelabai jie yra linke i draugyste, bet gal kaip nors pripras, nes gana daznai ten keliaujam smile(s) Edam viska, isrankimu nepasizymi :)
Sveikata nesiskundziam, tik dantukus labai niezti..tai grazia viska kas pakliuvo :) Mokomes reikalus atlikti ant palutes...jokio progreso nera smile:-{
bet gal kaip nors smile[:)
tai gal neteisingai mokot? :) bandykit ant laikrascio mokint, o ne ant palutes. Kai tik atsigeria vandenuk, iskart dekit ant laikrastuko. Ir siaip kuo dazniau pastatykit. Jei ka nors padarys, tai butinai pagirkit, skanesta koki duokit :) O siaip tai reik kuo greiciau pasiskiepyt ir prie laukucio pratint :) Pripras vaikas, niekur nesides...suniukai nelinke namuose tersti...gal dar tik per mazas ta suprasti :) Sekmes mokantis :))
visus savo sunelius prie laikrastuko pripratinau laikydamasi is esmes vienos taisykles - po miego - iskart ant laikrastuko. Tai toks ciklas ir budavo. Zaidziam-miegam-laikrastukas-zaidziam-miegam-laikrastukas ir t.t. :)
o ir siaip manau, kad i lauka isnesti galima ir neskiepytus sunycius (visus nesiau ir tfu tfu tfu:). Tiesiog lauke labai svarbu ziureti, kad nieko nelaizytu, neuostytu ir neduoti bendrauti su kitais sunimis. Aisku, trumpam, pagrindiniams reikalams atlikti :) O paskui, jau ziurek ir patys prie duru stovi :)
Tik atsikelusi nesam ant palutes, tas vos nubudes buna, nelabai supranta kokiu tikslu jis pastatytas ant palutes smile:-{ Sia savaite bandysim skiepytis ir eiti i lauka, juo labiau, kad ir oras silteja smile;) O nuotraukyteke matosi, kaip Gordis ziuri, kai ka blogo buna padares..ir kaip galima nat jo pykti... smile[}

o, jau koks ugtelejes :) na, su lauko reikalais, pamenu ir su savo suneliu vargau - budavo atsikeli, slept i kaka.. bet kai paskiepijau, ta pacia savaite pasibaige visos bedos - mazius tada labai greitai suprato, kas ir kur turi buti daroma :) sekmes ir jums!
Jau visas vyras smile:! Supazindinom su katinais, kurie pas tevus gyvena..nelabai ta pazintis pavyko smile[hm] Gavo mazius keli smugius letena su isskleistais nagais smile:-( Nepripazysta jo nors tu ka, o jis nori draugauti smile:-{ PAskutiniu metu vis pazagsi, nors namie labai silta, kad nebutu kas rimto smile:-(
Gal yra kokiu ziniu is mamos Kucios vados? :) Gordis auga kaip ant mieliu..jau tikriausiai ir mama praaugo :) Idomu kaip kitiem sekasi smile:q ir kokio dydzio jis zada augti smile:D
Labas, mažyli Gordi, ExKūčiuk, kaip smagu matyti tave jau tapusį šuniuku, nes, kai mačaiu, dar buvai toks...visai virtinukas. Smagu žinoti, kad kažkur gyvena laimingas šunytis, prie kurio išlikimo minimaliai teko prisidėti. Jis neturėtų augti didelis, nes mama miniatiūrinė. Skaičiau, kad mažų veislių šuniukai sparčiau auga iki 6 mėn., tarsi norėdami pasivyti bendraamžius, o paskui sustoja. Mano rastinukės Fėjos mišrūniukai taksiukai pirmus mėnesius augo kaip ant mielių, jau maniau, bus rotveileriai, o liko tokie žvirbliukai taksiukai.
Redaguota: Adelė - 02.03.2010 23:12:13
smile[} ar rotveileris butu, ar taksiukas, vistiek mylimas yra : tik siaip, idomu pasidare smile[hm] letenos dideliausios, ugis ir, kaip 3 men taksiukaui atrodo didokas :) Gordis nuostabus suniukas :) Labai sargus, loja, vos isgirdus skambuti i duris, bet kai svecias pro duris, BEVEIK visi tampa draugais smile:!
pazadu is visos seimyneles artimiausiu metu susirinkti naujienas bei ispudzius :)
kaip ir zadejau, zinios is pacio maziausiojo:

"Šuniuką pavadinom Tobiu.Šiek tiek jam buvo streso pačią pirmą dieną,kai tik parsivežėm.Kitą dieną apsiprato su naujais namais,patikrino visus kampus ir tapo tikru šeimos nariu.Maistui neišrankus,labai paklusnus-jau supranta daug komandų(pas mane,sėdėt,negalima..),labai draugiškas,nors kartais parodo vyrišką charakterį-paloja,jei kas ne taip.Paaugo jau turbūt dvigubai nuo to laiko,kai pas mus atkeliavo.Pirmom dienom leidome miegot kartu su mumis lovoje-buvo gaila palikt tokį dar mažiuką vieną.Po savaitės parodėm ,kad jam miegoti reikia jo krepšyje,tai jis labai nesipriešino...ir dabar be problemų guli ir miega savo guoliuke.Turi daug žaisliukų-visus juos griaužia,prie laidų ir baldų nelenda.Labai mėgsta žaisti su mūsų dukra. Žodžiu labai juo patenkinti ir tikimės,kad ir jam pas mus geraiJ))."

http://lh4.ggpht.com/_we4gB7Tr7UQ/S45...ucius2.JPG
Redaguota: algita - 03.03.2010 14:20:27
Kokie gražūs Kūčiukės vaikai - ausys ir kojytės visai taksiškos. Gordis - buvęs storuliukas, o kuris pikčiurniukas - gal Tobis, kuris čia nuotraukose?
paskutinem dienom, kai buvo pas mane, sirsiukai buvo du - Tobis ir Rudis. Apie Rudi, mergyte ir, zinoma, Kucia (Boni) dar laukiu ziniu :)
Koks Gordzio broliukas smile[} Musu Gordis tapo vegetaru smile8) Mesos mazai eda, nebent vistiena, dievina krabu lazdeles ir visas darzoves smile;) Niekiap neismoksta ant palutes daryt ;( ir laikrasti dejeom (skutais tapo), ir gyrem, ir barem...be sansu smile:( Bandysim naudotis specialiu kvapu, gal pades...
Sveiki,parnešu jums gerų žinių iš Kūčios mergytės smile;) ją pavadinom Uma,nes ji tikrų tikriausia aktorė smile[} miega tik su manim lovoj,valgo viską,todėl dėl maisto problemų nesukelia smile(x) reikalus daro ant laikraščių.labai pasiutusi,reikalauja daug dėmesio,o jei nesulaukia tai tiesiog kanda į koją smile:L turi įprotį nutempti kojines nuo radiatoriaus ir poto tenka ieškoti kur jos smile:-{ nuo atsikraustymo į mūsų namus priaugo beveik pusantro kg,letenos didelės,ausys vos ne iki žemės smile:q tikiuos kad jai gerai pas mus,nes turi labai daug privilegijų(kartais netgi leidžiu lakti arbatą iš savo puodelio ir užleidžiu jai savo pagalvę smile[} ) tai tiek žinių apie mano princesę smile[:)

Atvaizdas
uma.jpg (61.45 Kb) [ Atsisiųsti ]
Labai neišauklėta princesė gali užaugti, arbatą iš šeiminikų sriūbčiodama smile(t) :)
Gražioji princesė Uma. Ačiū, kad pasirodėte.
smile&) pasiruose eit i lauka smile[}

Pages: 1 2 Next
Atsakyti

Atsakymų forma

Pranešimo tekstas*
8) :L :{ ^*^ :-( :-[ :D :-{ [} ;) :O :=] :] [:) :! :$ :X :q :& [hm] [= 8[ &) (x) (s) (z) (w) (t) *^ 0)
Apsaugos kodas nuo automatinių pranešimų
Įkelti nuotrauką šiam pranešimui: