Valentinas

2% nuo gyventojų pajamų mokesčio parama

Paieška  Vartotojai  Taisyklės 
Uždaryti
Naudotojo vardas:
Slaptažodis:
Pamiršote slaptažodį?
Registracijos data
Prisijungti

Pages: 1 2 3 Next
Atsakyti
RSS
Valentinas
Sveiki, Visi!

Tikra tiesa, kad visi šeimininkai, pasiėmę iš prieglaudos gyvūną, žada apie jį parašyti, bet taip ir neparašo. Kadangi mano šeimininkė – ne išimtis, tai laišką Jums rašau Aš – Valentinas:) Nežinau kaip jums, bet man tai prieglaudoje buvo visai gerai ir nenorėjau į jokius naujus namus. Po Pifo talkos bandė Giedrė mane vestis link mašinos, bet vos tik supratau klastą, tuoj bėgau atgal į kiemą, paskui save nusitempdamas ir pačią Giedrę. Bet šeimininkė irgi ne iš kelmo spirta, atvarė mašiną į kiemą ir mane stumte įsistūmė. Kaip kokia šunų grobikė! O kaip aš bijojau, kaip kojelės man drebėjo naujuose namuose, o dar pirmą vakarą ėmė mane ir išmaudė su “Head & Shoulders”, nes nieko kito neturėjo (niekšai). Taigi, tapau kvepiančiu ir pūkuotu šuniuku. Labai jau neįprasta buvo pirmą naktį svetimoje vietoje, kas valandą vis keldavausi ir prašydavau, kad Giedrė galvą man paglostytų, tikrinau ar niekur nepabėgo. Kitom dienom buvau labai nedrąsus, net nieko valgyt nenorėjau. Bet kaip apsidžiaugiau, kai gavau nuosavą guolį dovanų! Aišku, į tokį puikų guolį kėsinosi ir Vytas (katinas), ir Mindaugas, bet savo pozicijų neužleidau (kai kviesdavo, tai tik dvi kojas iškišdavau iš guolio ribų). Kiek apsipratau ir iškeliavau į Zarasus. O ten, kaip kokioj sanatorijoj, iš karto atsigavau, pralinksmėjau, nors namuose dar buvo kiek nedrąsu. Neleisdavau Giedrei ir į kitą kambarį nueiti, iškart inkšdavau ir kviesdavau atgal į virtuvę, kur buvo mano guolis. Dar kelioms dienelėms grįžome į Vilnių (ten savanorė Neringa man padarė pedikiūrą ir manikiūrą, AČIŪ JAI) ir vėl Vėlykom į Zarasus, kur per paskutines dieneles labai pralinksmėjau ir išdrąsėjau. O dar ir draugai iš Pifo mane aplankė:)Beje pasigirsiu, Zarasuose jau spėjau pamatyti žibutes, aploti gandrą ir susipažinti su kaimynų vilkšune Tere (apsiuostėm per tvorą, gal ir pasibučiavom, o tada ir aplojau ją). Džiugu, kad ir apetitas atsirado, kaip neatsiras, kai visą dieną lauke pralakstau su šeimininke. Ji gėles persodina, o aš vazonėlius nešioju (tik ne ten kur jai norėtųsi). Šiandien Giedrė išvažiavo į Vilnių studijuot, tai laišką jums perdaviau, o pats pasilikau su tėčiu. Giedrė žadėjo mane dažnai lankyti ir netgi kartais pasiimti į Vilnių, taip kad gal kada ir prieglaudėlę aplankysim;) Tai tiek, IKI!

Valentinas
Valentino nusausinimo darbai po maudynių:)
Redaguota: Valentinas - 14.12.2009 18:45:13
Mes:)
Redaguota: Valentinas - 14.12.2009 18:45:26
Šluostomės kojeles.
Redaguota: Valentinas - 14.12.2009 18:44:19
Valentinas buvo išsirinkęs šį guolį, bet visgi nupirkome kuklesnį:)
Redaguota: Valentinas - 14.12.2009 18:44:03
Liūdnas ir sutrikęs Valentinas naujuose namuose pirmąjį vakarą.
Atvaizdas
Valentino sapnai
Atvaizdas
Valentinas džiaugiasi nauju guoliu
Atvaizdas
Žaidimai su butelaičiu (niekaip neprikalbinom žaisti su pagaliuku, šis čeža ir viskas:)
Atvaizdas
Atvaizdas
Atvaizdas
Iš naujojo Valentino kabineto:)
Atvaizdas
Redaguota: Valentinas - 14.12.2009 18:38:26
Aciu Valiuk uz zinias, nes kiekviena karta cia lankydamasi, taip ir ieskojau akimis, gal kur, ka nors, apie tave pamatysiu:-))) dziaugiuosi uz tave:-)) ir toliau karts nuo karto informuok mus, kaip tau sekasi:-)
Būtinai informuosiu :)
jerguteliau, koks nuostabumas seimininku, Valentino ir jo naujojo gyvenimo mmm... smile[}
Och kaip pasiseke tau, Valentinai, beskaitant net seile nutiso. Pacios geriausios sekmes tau ir tavo namiskiams.
Kokios nuostabios naujienos! Labai pasiseke tau, Valentinai. Pacios geriausios sekmes tau ir tavo namiskiams.
O liūdnas tai Mindaugas, kad super guolio negavo. valentaškė naujuose namuose visai neliūdnas - jis tik bijojo slidaus naujų grindų laminato.
O aš galvojau, kodėl toks puikus ir blizgantis Valentaškės kailis. Visagalė reklama.
Šeimininkai pažadėjo - kai Valentaškė bus Vilniuje, būtinai mane pasikvies. Yra darbo su kailiuko blizginimu.
Na klausykit, mielieji...čia jau nebe Valentiiiinas. Čia Seras Valentinas!!! Taip laukiau žinių nuo šito subtilaus inteligento, tiek daug norėjau paklausti, o dabar paspaudžiau uodegą ir iš susižavėjimo nustėrau...į tokį grožį net norėtųsi kreiptis "Jūs" :DDD
Žmogus, priklausantis katei :-)
Kaip faina Valentinui. Tikrai išponėjęs :) Auklėk, ponas Valentinai, šeimininkus, tegul žino kas namuose vadas. Beje, guolį gali padovanoti Mindaugui, juk tau visai neblogai ir ant tos kampinės lovos :)
Sveikas,gerasis Valentinai. Tau gaila buvo palikti priglaudėlę. Ir man gaila,kad tu išvažiavai (negražu, nesąmonė, gėda man). O ištikro tai džiaugiuosi labai, tik ilgiuosi. Tu taip švelniai ir ištikimai prisiglaudi smile[} .
Bet juk tu išvažiavai į geresnį gyvenimą, į savo gyvenimą, kur dabar tavo namai, kur tavo puikieji šeimininkai ir toks grožis aplink smile[:)
Džiaukis gyvenimu ir kartais aplankyk prieglaudėlę. Didžiulės sėkmės tau ir tavo namiškiams !!!
Na ka, man persasi sioje istorijoje viena isvada - ypatingam suniui ypatingi seimininkai, o dar tiksliau paciam mieliausiam keturkojui biciuliui patys geriausi seimininkai ir idealiausios gyvenimo salygos. Aciu Giedre, kad pasirinkai butent si suni ir kad taip atsakingai juo rupinies.http://pifas.lt/bitrix/images/forum/s...eruole.gif
Laimes kudikis tas Valentinas:))) Aciu jo seimininkams! Visiems Jums nuosirdziausi linkejimai***
Sveikas, Valentinai. Tu pasirodo, netik mielas ir simpatiškas šuniukas, bet ir labai sąmojingas. Buvo įdomu skaityti tavo istoriją ir nuotykius naujuose namuose. Tikiuosi, parašysi ir daugiau. Džiaugiuosi už žmones, kurie tave pastebėjo. Linkiu jums ilgo, laimingo ir linksmo gyvenimo. Iki
Uch kokios puikios Valentino naujienos. Dar vis padainuoju mudviejų dainelę atėjus į prieglaudėlę, kurios tu jau negirdi smile[} .

Tavo kabinetuke dabar poilsiauja katukės, tai pogi pamėgo ir tavo sofkutę, o Mitsubichi siunčia tau linkėjimus. Zylė su Talismanu vis dažniau gastroliuoja po lauką smile:=] Kitas šunelis kol kas dar neužėmė tavo šiltos vietelės. Daug tavo buvusių draugų jau irgi iškeliavo į naujus namus :) smile:=]

Myliu tave Valentai - laimės kūdikį . Bučkis, litas ir bulkutė :) visam laikui liksim tavo šeima :) smile[} smile[} smile[}
Redaguota: Ilona - 18.04.2009 00:01:54
Gavau skundą - Ilona ištrynė mano pletkus. O buvo taip: rašiau rašiau apie serą Valentą, o po Ilonos žinutės jie padarė "dingau". Todėl kartojuosi. Ponas seras Valentaškė gyvena puikiai, bet mum buvo iškilęs klausimas dėl jo dantukų. Kai aš juos valiau, kelių neradau. Šeiminikai manė, kad jie galėjo būti išmušti. Bet aš mąsčiau mąsčiau ir sumąsčiau. Manau, kad tai gali būti dėl parodontozės, nes ant kitų dantukų yra akmenų, o, apmaigiusi dantenas, dantų nuolaužų ar skausmo kaip ir neradau.
Kiti pletkai - šeimininkai pasakė, kad šis seras bus visiškas kompanjonas, t.y. keliaus su šeimininkais visur, kur tik leis galimybės: į žygius ir kitokius tūsus. O kai bus Vilniuje, aš pripulsiu prie jo su grožio procedūrom.
Sveiki sveiki! Linkėjimai iš Zarasų!

Na ir koks aš jūms Seras? Šeimininkė atvažiavus vos bepažino mane! Dabar aš pacanas -chuliganas:) Prakutęs visas siaučiu po kiemą, aploju visas kaimynes, o katinus į medžius varinėju (ir tėtis ėmė skųstis, kad turi su manimi dėl savo mėgstamo krėslo konkuruoti, tik nueina nuo jo ir iškart užimu). Prieš pat Giedrei atvažiuojant dar tėčiui šunybę iškrėčiau. Dieną paliko mane balkone, o grįžęs rado jau kieme lakstantį. Nors prieš man čia apsigyvenant spėjo apsikalt visas skyles šalia durų ir arčiau žemės, o aš hop tiesiai, negi čia aukštai. Tiesa, lūpą nusibrozdinau. Oi, kiek burbuliavo Giedrė ant manęs atvažiavus, neva kaip dabar savo draugams pasirodysiu, bet aš tai manau, kad randai vyrą puošia (gerai, kad dar dantų neišsibarškinau), bet viskas jau užgiję, liko mažas šašiukas. Greitu laiku planuojama apkalt balkono atramą, nebegalėsiu daugiau pasprukti. Beje, kadangi toks jau chuliganas esu, tai tėtis mane dabar vadina Valteriu (kaip koks Volkeris Zarasų Reindžeris). Na, o kiti šeimos nariai vis dar švelniai mini mane Valentinu. Ir pasą jau turiu (juk gyvenu pasienio ruože), ten mano nuotrauka yra, daug lipdukų ir veislė įrašyta „Vilkšunis mažasis“ :). Dar man Giedrė atvežė daug lauktuvių šį savaitgalį. Gavau tokį paršą kriuksintį specialų, kad nereiktų su vazonais žaist, bet man jis visai nepatiko ir tik jį gavęs bandžiau užkasti po balkonu. Na skanėstais vis gi labiau džiaugiausi. O šiaip dabar pamėgau žaisti su kankorėžiais, triauškinu juos kaip voverė ir butelių dar neatsisakau, tik šį kartą šeimininkai man parūpino Coca Colos butelį, kad neieškočiau pamiškėj „bambalių“:). Tai tiek.

Valentinas
Zarasų pacanas Valentinas:)
Atvaizdas
Braidymo sezono atidarymas. Kankorėžių paieškos.
Atvaizdas
Atvaizdas
Mūsų mylimas Valentinas - Valteris
Atvaizdas
Atvaizdas
Redaguota: Valentinas - 14.12.2009 18:40:58
smile:D smile:D smile:D smile:D
Neringai. Na jei jau iš balkono iššokęs dantų neišsikūliau, tai arba dantys vis dar tvirti, arba labai juos saugojau:) O tie šoniniai dantukai galėjo būti ir prieš kelis metus išmušti. Beje, dar Zarasuose liko 26 Denta stiksai, mėnesiui turėtų užtekti. Ir kankorėžių pagraužiu profilaktikai. Bet visgi, dantukus saugosim ir stebėsim:)
Redaguota: Valentinas. Naujienos iš Zarasų. - 20.04.2009 18:29:20
Pages: 1 2 3 Next
Atsakyti

Atsakymų forma

Pranešimo tekstas*
8) :L :{ ^*^ :-( :-[ :D :-{ [} ;) :O :=] :] [:) :! :$ :X :q :& [hm] [= 8[ &) (x) (s) (z) (w) (t) *^ 0)
Apsaugos kodas nuo automatinių pranešimų
Įkelti nuotrauką šiam pranešimui: